Feestje

Restaurant Lepels - Foto Ton Oosterhout

Wat een eer en nog nooit meegemaakt. Een aantal vaste gasten hebben iets voor mij in petto, dat was alles wat ik te horen kreeg. Ik moest mij alleen maar melden in de Herberg in Rotterdam!

De tafels zijn gedekt, er staat een dj en het is prachtig weer die dag! Ik word ontvangen, alle vaste gasten zijn erbij, evenals mijn naaste vrienden, de ouders van Eveline en mijn ouders zijn ook van de partij! Ik ben geroerd en heb een brok in mijn keel. Ze hebben allemaal gelapt en deze avond staat nog lang in mijn geheugen gegrift. Andrea Hazes treedt op evenals een Rotterdamse zangeres die meerdere malen in Lepels heeft opgetreden. De dj Ed van Katwijk maakt er een gezellige boel van. Het eten is top, lekker ouderwets en mijn favoriete oesters van de Herberg komen ook voorbij.

Ik / wij genieten met volle teugen, een groter dank voor 5 jaar gastvrijheid kun je niet krijgen! Ik weet nog steeds niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan. Maar zo’n bedank heb ik nog nooit gehad. Als de speech voorbij is heb ik een brok in mijn keel en kan ik even niks meer uit brengen.

Aan alle gasten nogmaals mijn dank, ik zal het nooit vergeten!

Vorige
Vorige

Wat gaan we doen?

Volgende
Volgende

Aan alles komt een einde