IK BEN!

Vol Trots kijk ik terug op de afgelopen periode. 10 jaar geleden schreef ik ongeveer mijn laatste blog. Vandaag schrijf ik weer de eerste van de vele die nog gaan volgen.

De afgelopen periode flinke stappen gemaakt Ik Ben! Is volledig in de lucht en draait als een malle, zo trots op dit product. Geïnspireerd op al het lekkers wat er om ons heen groeit en bloeit.

Tomaten haal ik in het Westland, liefst de lelijke, de gekneusde diegene die in de restroom terechtkomen. Wij maken er heerlijke Tomaten chutney van, eigenlijk jam, maar dat mag niet zo genoemd worden omdat er simpel weg te weinig suiker inzit!

Ik Ben! Fruit maken we van alle het rood fruit wat gekneusd is of zacht. Ik spaar het op in de vriezer en als er dan genoeg is maken we er weer heerlijk Ik Ben! fruit van. Ook weer met heel weinig suiker.

Ik Ben! Limited wordt gemaakt van alles wat er op mijn pad komt. Beperkt verkrijgbaar is deze lichting, van peren gemaakt, die geplukt zijn op de Esdoornlaan in Den Haag. Een beetje pittig gemaakt en heerlijk te gebruiken op je borrel plank bij mooie belegen kaas.
Onze Ik Ben! Olijfolie is vanaf 1 maart ‘23 verkrijgbaar, ik wacht nog op de verpakking.
Verder zal er nog een hele lijn komen in merchandise van deze mooie Ik Ben! producten.

Onze nieuwe website is ook in de lucht hier vind je zoal wat ik doe in het dagelijks leven. Mega blij met de layout!

Zo voor nu even genoeg we gaan volle bak aan de slag. Maak er wat en tot Snel!

Ciao Marc

Vorige
Vorige

Februari

Volgende
Volgende

Au revoir!