Februari

Februari is bijna weer op zijn einde de dagen worden alweer wat langer en het zonnetje komt regelmatig weer voorbij. Strandtenten zijn alweer in voorbereiding op het nieuwe seizoen vanaf 1 maart gaan ze weer opbouwen. Altijd weer mooi om te zien, ook dit jaar zal ik de menukaart van Miss Maui Beach House weer verzorgen en het keuken team weer trainen.

Terugkijkend op de afgelopen maand hebben we weer veel gedaan. Ik Ben! maakt zijn stappen. Volop bezig met een nieuwe Ik Ben! Limited. Het etiketje voor onze Ik ben! olijfolie is zo goed als klaar dus kunnen we bijna de blikjes gaan vullen.

Trouwens nog een leuke tip: Mijn favoriete slager, Stijlslagerij Englebert, op de Goudsbloemlaan maakt heerlijke paté van Livar varken. Als je een plak van deze mooi Paté neemt en je zet daar een potje IK Ben! Tomaat bij, wat toastjes of wat heerlijk zuurdesem stokbrood is dat heerlijk smullen samen.

Met mijn Coaching en keuken training ben ik vol in de voorbereiding op de strand maanden. Nieuwe gerechten, nieuwe procedures, altijd weer een uitdaging. Maar ook bij Karsten & Kuiper komen er leuke veranderingen aan de aankomende maanden. Grote events, nieuwe plannen, nieuwe locaties en nieuwe collega’s, helemaal leuk.

Ook gaat er veel aandacht uit naar het ondernemers Gala wat weer wordt georganiseerd op 25 maart aanstaande. Samen met 5 leerlingen van het ROC Mondriaan hebben we een mooi menu gemaakt. Wat we samen gaan bereiden en samen met de andere leerlingen en leraren van de school meegeven in Het Atrium van het Stadhuis van Den Haag. Dit alles voor de goede doelen: Stichting Lotje en Het Ronald Mc Donald huis. Altijd weer een heel geregel maar een hele gave uitdaging, zeker met deze talenten om mij heen, op mijn website vind je een kort introductie filmpje ervan.

Ook weer lekker wezen uiteten, iets wat we regelmatig doen. Eef en ik buiten ons favoriete plekje Café Annabel op de Valeriusstraat,  waar we geregeld komen, hebben we ook na een lange tijd weer eens Café de Florez in de Annastraat bezocht. Wat een heerlijk feest was dat. Je waant je in Parijs; lekker rommelig, heerlijk rumoerig, lekker en goed eten, leuke wijnkaart. Kortom mocht je er nog niet geweest zijn Gaan!

Oh en heb je een keer zin om iets te drinken met wat eten erbij? Vergeet dan niet langs Sint-Joris en de Draeck te gaan op het Koningsplein. Heerlijk ontspannen genieten van een goed getapt biertje, of een lekker glas wijn van de ruime wijnkaart. Lekkere hapjes erbij, wat is Den Haag toch mooi!

Have Fun! Gr Marc

 

 

Volgende
Volgende

IK BEN!