SNELKOOKPLAN

Het probleem

Je bent net een eigen bedrijf begonnen en je kunt geen goede chef-kok vinden. Of je kunt nog geen fulltime kracht betalen. Je compagnon is uit de zaak gestapt. Misschien wil je een frisse doorstart maken maar weet niet waar te beginnen. Dat kun je als piekerende ondernemer of ploeterende chef natuurlijk proberen in je eentje op te lossen. Maar je kunt ook ons bellen. Dat is professioneler, effectiever en vooral veel sneller. Wij komen naast je staan en maken samen met jou een strak plan waarmee je jezelf op de kaart zet.


De Oplossing!

Wij zijn SnelKookPlan, twee vakbroeders Marc Smeets en Peter Batelaan, met samen ruimschoots meer dan een halve eeuw ervaring. In de horeca hebben wij alles gezien; van strandtent tot sterrenzaak, van appeltaart tot oesters. Wij kennen het vak van binnen en buiten. We hebben tientallen menukaarten gemaakt (en gecalculeerd!), honderden leerlingen en cursisten opgeleid en duizenden dagelijkse problemen opgelost. We hebben spectaculaire partijen georganiseerd maar ook meer dan eens flink onze neus gestoten. We snappen hoe het is en weten wat eraan gedaan kan worden.

Onze aanpak

De aanpak van SnelKookPlan is een aanvulling op het bestaande aanbod van tijdrovende opleidingen waarvoor instromers nu nog terug naar school moeten. Daar hebben de restaurants die met personeelstekort kampen simpelweg de tijd niet voor. Batelaan, die naast chef kok ook gediplomeerd kookdocent is; “het gaat niet om een diploma maar om directe inzetbaarheid die naadloos past bij het bedrijf. Ondernemers willen geen advies vanaf de zijlijn maar meewerkend adviseurs die de handen uit de mouwen steken en hen direct helpen met alle facetten die spelen in een professionele keuken”. De mannen van SnelKookPlan willen zo efficiënt mogelijk werken. Dat houdt het financieel behapbaar voor hun opdrachtgevers en, bijna nog belangrijker, om nog wat tijd over houden om zelf “achter de kachel” te staan. Want koken is en blijft hun passie! SnelKookPlan zorgt voor het plan én de uitvoering. 

We tillen je menukaart naar een hoger level, trainen je brigade en verzorgen schaduwmanagement naar behoefte. Geen verrassingen. Gegarandeerd resultaat. We’re on your side.