HALLO! IK BEN TOMAAT 

Verrassend lekkere salsa! 

Ik Ben is enkele jaren geleden ontstaan vanuit een jarenlange passie voor mooie, eerlijke en vooral smakelijke producten. 

Ik Ben zijn jams die geen jam mogen heten. Daarom verwijzen we bij Ik Ben Tomaat naar salsa. In tegenstelling tot jam zit er in de Ik Ben producten aanzienlijk minder suiker. Wel zo fijn! Daarnaast gebruiken wij altijd tomaten vanuit reststromen. Zo verspillen we geen heerlijke sappige tomaten. Ik Ben Tomaat bestaat uit Hollandse resttomaten, knoflook, ui, rode peper, limoen, zout, suiker & pectine.

Waar Ben Ik lekker bij?

Ik Ben Tomaat is lekker met belegen/ oude kaas, gewoon heerlijk op een toastje, als gezonde snack, als echte smaakmaker op je rijst, maar ook door Turkse yoghurt.

Inspiratiegerecept

Geroosterde pompoen met geitenkaas & Ik Ben Tomaat

Voor 4 personen:

1 kleine fles Pompoen

250 gram verse geitenkaas

2 teentjes knoflook

50 gr gehakte cashewnoten

1  potje Ik Ben Tomaat

Flespompoen wassen en dan in 8 vinger dikke plakken snijden.

Bereiding

In een schaaltje de plakken pompoen met zout en peper en iets olijfolie , knoflook fijnhakken en deze er ook overheen strooien.  Vervolgens 25 minuten in een oven van 180 graden roosteren. Controleer of de flespompoen gaar is (prik er met de punt van je mes in als deze geen weerstand meer bied is de pompoen gaar). Verdeel de geitenkaas over de pompoen en schuif deze nog voor 5 minuten terug in de oven. Dresseer 2 plakken pompoen per bord en doe daar op een flinke schep Ik Ben Tomaat over. Gehakte Cashew nootjes er overheen en eventueel garneren met een takje peterselie! 

Eet smakelijk! 

Ik Ben Vegan!

Marc Smeets - bedenker Ik Ben Tomaat

PS:  Ik Ben Tomaat tekening is gemaakt door Andre van Spijk


Over Ik Ben

Wij adviseren de Ik Ben producten altijd gekoeld te bewaren. Dit omdat er geen conserveringsmiddelen in zitten!

Onze hartige salsa spreads zoals Ik Ben Knoflook (inspired by Vers uit de Gers) , Ik ben Pittig (Sambal) en Ik Ben Sjalot zijn momenteel in de maak. Blijf ons volgen voor gratis give aways!

Waar Ben Ik te verkrijgen?  

 

Vers Uit De Gers (Kanaalweg 38, Den Haag)

 

Passie Fashion Café (Fahrenheitstraat 553, Den Haag)
Pan Y Vino (Spui 450, Den Haag)
Karsten & Kuiper (Van Diemenstraat 132, Den Haag)

 

 


BESTEL ONLINE